Skip to main content
AT&T Business Forums
Announcements
New and existing customers can order new phones online via AT&T Premier or myAT&T. Check our latest smartphone offers here.
j_wilson

Employee

 • 

2.1K Messages

Fri, Nov 20, 2020 12:29 PM

Enable a device in the AccessMyLAN web portal

We had a worker go on leave for a few months, and they have since returned. The previous AccessMyLAN administrator disabled their account, and I’m not sure how to grant them access again. Does anyone know where I need to go to enable accounts?

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

Responses

Official Solution

j_wilson

Employee

 • 

2.1K Messages

2 months ago

You need to enable the user’s device in AccessMyLAN to allow them to use it once again. To enable a device, log into AccessMyLAN and then hover over Devices at the top of the page. Then click on Device Overview—a list of configured devices displays. Scroll to the desired device and then click on the pencil icon to the right of the device’s name. Under Mobile Data, click the checkbox to the right of “Enabled.” Check out our tutorial, “Enable a device in the AccessMyLAN web portal” for more information. You can also visit asecare.att.com to see more tutorials on managing devices in AccessMyLAN.

Join the discussion and share how you use AccessMyLAN or any other Advanced Solutions products to improve your business. Give us product feedback and share suggestions and tips with other users.

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

Get started...

Ask a new question